Ultimate comfort barbercreme - Truefitt and Hill

Luksus barbercreme fra Truefitt and Hill til sart hud.

Glycerinbaseret barbercreme med lavendelolie som har en beroligende virkning på huden. Denne creme, der dufter ganske svagt af lavendel, er særdeles velegnet til mænd med en følsom og sart hud. Barbercremen indeholder hverken parabener eller parfume.

Fakta om barbercreme:

Barbercreme er det absolut bedste at barbere sig med. Den flødeskumsagtige konsistens gør det utroligt nemt at piske det op med en barberkost i en god kvalitet. Og mængden man skal bruge gør det virkelig økonomisk samtidig opnås et fantastisk resultat.

Sådan gør du:

Tag et varmt bad eller varm huden op med varme klude. Du kan eventuelt bruge din barberkost til at påføre varmt vand i rigelig mængde.
Gennemvæd din barberkost og ryst det overskydende vand ud. Tag dernæst en mængde barbercreme svarende til en ært og pisk det op i et barberkrus eller en anden form for kop. Alternativt kan du piske det op i hånden.
Påfør det i cirkulere bevægelser navnlig hvis du har kraftigt skæg og brug god tid på det. 60 sekunder vil være passende. Sæt dit krus ned i vasken som er fyldt med varmt vand. Derved har du varmt skum til hele barberingen. Påfør barbercremen det antal gange du har behov for og afslut med koldt vand i rigelige mængder for at lukke porerne igen.

Tag din alumblok og gnid den i hele ansigtet.

Afsluttende påføres skin food eller aftershave balm.


195,- DKK Antal :

Marlborough barbercreme i bowl - D.R. Harris
Marlborough barbercreme i bowl - D.R. Harris ...

190,- DKK

Barbercreme med mint - Cyril Salter
Cyril R. Salter Fresh Mint Shaving Cream er en ...

119,- DKK

Barbercreme med Grapefrugt - Taylor of old Bond Street
Barbercreme med grapefrugt fra Taylor of old Bo...

109,- DKK

Barberen i Silkeborg - Torvet 3 - 8600 Silkeborg

Kontakt|barberenisilkeborg.dk - tlf. 86 80 33 77