Ekstraordinært flot håndlavet barberkost med Silvertip (BLISBST)

Hvis du søger det udsøgte og kvalitet og æstetik i særklasse; så se denne exceptionelt flotte og unikke håndlavede barberkost fra Edwin Jagger med lined finish.

Edwin Jagger er en af verdens førende producenter af klassiske, håndlavede barberartikler. De har, ved at forene godt håndværk med udsøgte håndværksmæssige færdigheder, skabt denne elegante barberkost i et flot og tidløst design.

Den er fyldt med nøje udvalgte, håndbundne silvertip hår, som er de længste, blødeste og dyreste fra grævlingen. Kvaliteten af grævlingehår bestemmes af hvor på grævlingen man tager hårene.

Elegant og tidløs barberkost til den ultimative feinscmecker, som værdsætter det æstetiske. Designet på barberkosten med den elegante lined finish, vil passe perfekt ind i det moderne badeværelsesmiljø.

Fakta om grævlingehår:

Grævlingehår:

Grævlingehår er bløde og behagelige mod huden. De findes i flere grader alt efter hvor på grævlingen hårene bliver taget. Og graderne de inddeles i er oftest:

Pure badger

Best badger/fine badger

Superbadger/Silvertip

Det kan dog variere fra producent til producent.

Jo højere grad desto bedre og tættere kost får du. Så en tommelfingerregel er: Køb den bedste kost du kan få for det budget du har lagt. Så er sandsynligheden for at du ikke efter kort tid må ud og købe en bedre større. Husk på at det hele ligger i oplevelsen så hvis du kommer dårligt fra start fordi du har valgt eksempelvis en syntestisk barberkost er chancen for at du snyder dig selv for en bedre barbering stor.


1669,- DKK Antal :

Flot håndlavet barberkost m/ silvertip (091K76)
Håndlavet barberkost med 100 % naturhår. Mühl...

739,- DKK

Emporer 1 - håndlavet barberkost fra Simpson
Denne æstetiske og traditionelle 2-band barberk...

895,- DKK

Håndlavet silvertip barberkost (091H75)
Håndlavet barberkost med 100 % naturhår. Mühl...

775,- DKK

Barberen i Silkeborg - Torvet 3 - 8600 Silkeborg

Kontakt|barberenisilkeborg.dk - tlf. 86 80 33 77