DE razor med open comb - Mühle (R41)

Denne DE skraber tilhører de mere aggressive af slagsen. Det åbne skærehoved tillader bladet at komme tættere på huden og giver derfor en ultra tæt barbering.

Designet er klassisk og moderne på samme tid. Fremstillet i forkromet messing og med et flot riflet greb, som sikrer et fast greb og et helt igennem æstestisk look.

En skraber til det meget tætte skæg eller den mere øvede wetshaver.

Mål:

Længde: 9,5 cm

Bredde: 5,3 cm

Vægt: 67 gram

Barbering med safety razor anses af kendere for at være den eneste rigtige måde at barbere sig på. Det kræver lidt øvelse og tålmodighed og huden skal vænne sig til det, men når først man har fået taget på det er der ingen tvivl om at resultatet er bedre. Desuden føles huden bedre og sundere, da der ikke er noget med at rive i hårene eller huden. En safety razor er økonomisk, nem at rengøre og et must i en hver gentlemans badeværelse.

Sådan gør du:

Varm huden godt op med varmt vand eller barber dig efter et varmt bad. Brug en kvalitets barberkost og en god barbercreme eller barbersæbe til at lave et godt barberskum. Påfør i ansigtet med cirkulære bevægelser for at eksfoliere huden og blødgøre skægstubbene. Jo længere tid du bruger på at sæbe ind jo nemmere vil skraberen glide ned over huden. Barber i skæggets groretning med skraberen i en 30 graders vinkel fra huden.


275,- DKK Antal :

Barberskraber til Gillette Fusion i moseeg - (R873F)
Utrolig smuk barberskraber i serien Kosmo fra M...

675,- DKK

Merkur 1904 Classic barberskraber
Merkur 42 C også kaldet Classic 1904 er en repl...

249,- DKK

R89 GRANDE safety razor - Mühle
Den traditionelle safety razor med udskiftelige...

367,- DKK

Barberen i Silkeborg - Torvet 3 - 8600 Silkeborg

Kontakt|barberenisilkeborg.dk - tlf. 86 80 33 77