1805 barbercreme i bowl - Truefitt and Hill

1805 er en Bestseller fra Truefitt and Hill. Den glycerinbaseret barbercreme giver en virkelig tæt barbering, samtidig beskyttes og plejes huden.

Noter af bergamot, mandarin og kardemomme kombineret med lavendel og geranium, hvilende på en bund af sandaltræ, cedertræ og musk. Giver denne helt unikke duft.

Indhold: 190g

Fåes også i tube til rejsebrug.


I samme serie findes - Aftershave balm og Cologne

Fakta om barbercreme:

Barbercreme er det absolut bedste at barbere sig med. Den flødeskumsagtige konsistens gør det utroligt nemt at piske det op med en barberkost i en god kvalitet. Og mængden man skal bruge gør det virkelig økonomisk samtideig med at man opnår et fantastisk resultat.

Sådan gør du:

Tag et varmt bad eller varm huden op med varme klude. Du kan eventuelt bruge din barberkost til at påføre varmt vand i rigelig mængde.

Gennemvæd din barberkost og ryst det overskydende vand ud. Tag dernæst en mængde barbercreme svarende til en ært og pisk det op i et barberkrus eller en anden form for kop. Alternativt kan du piske det op i hånden.

Påfør det i cirkulere bevægelser navnlig hvis du har kraftigt skæg og brug god tid på det. 60 sekunder vil være passende. Sæt dit krus ned i vasken som er fyldt med varmt vand. Derved har du varmt skum til hele barberingen. Påfør barbercremen det antal gange du har behov for og afslut med koldt vand i rigelige mængder for at lukke porerne igen.

Tag din alumblok og gnid den i hele ansigtet.

Afsluttende påføres skin food eller aftershave balm.


202,- DKK Antal :

Barbercreme med mandel - Cyril Salter
Cyril R. Salter barbercreme med mandelolie er e...

119,- DKK

Barbercreme med Grapefrugt - Taylor of old Bond Street
Barbercreme med grapefrugt fra Taylor of old Bo...

109,- DKK

Jermyn Street barbercreme - Taylor of old Bond Street
Jermyn Street barbercreme fra Taylor of old Bon...

129,- DKK

Barberen i Silkeborg - Torvet 3 - 8600 Silkeborg

Kontakt|barberenisilkeborg.dk - tlf. 86 80 33 77