Authentic No. 10 barbercreme Truefitt and Hill

Truefitt & Hill nyeste skud på stammen. AUTHENTIC No. 10 er en lækker barbercreme med ingredienser som pilebark , boragolie, mandel- og olivenolie, som er med til at sikre en optimal og tæt barbering med cremet skum.

Beskrivelse:

En utrolig lækker og cremet barbercreme med de bedste ingredienser, der sørger den perfekte og tætte barbering. Barbercremen indeholder fugtgivende og plejende ingredienser, som sød mandelolie, raps- og olivenolie, som sikrer en optimal pleje af huden under barbering.

Indeholder hverken parabener, alkohol eller sulfater.

Sådan gør du:

Tag et varmt bad eller varm huden op med varme klude. Du kan eventuelt bruge din barberkost til at påføre varmt vand i rigelig mængde.
Gennemvæd din barberkost og ryst det overskydende vand ud. Tag dernæst en mængde barbercreme svarende til en ært og pisk det op i et barberkrus eller en anden form for kop.

Alternativt kan du piske det op i hånden.

Påfør det i cirkulere bevægelser navnlig hvis du har kraftigt skæg og brug god tid på det. 60 sekunder vil være passende. Sæt dit krus ned i vasken som er fyldt med varmt vand. Derved har du varmt skum til hele barberingen. Påfør barbercremen det antal gange du har behov for og afslut med koldt vand i rigelige mængder for at lukke porerne igen.

Tag din alumblok og gnid den i hele ansigtet.

Afsluttende påføres skin food eller aftershave balm.


119,- DKK Antal :

Apsley barbercreme - Truefitt and Hill
Nyeste barbercreme fra Truefitt & Hill, London....

240,- DKK

West Indian Limes barbercreme - Truefitt and Hill
En skummende glycerinbaseret barbercreme i True...

202,- DKK

Arlington barbercreme i tube - D.R. Harris
DR Harris Arlington barbercreme i tube ( 75g). ...

115,- DKK

Barberen i Silkeborg - Torvet 3 - 8600 Silkeborg

Kontakt|barberenisilkeborg.dk - tlf. 86 80 33 77