Coconut barbercreme - Geo F. Trumper

Geo F. Trumper har været blandt Londons førende leverandører af eksklusive dufte og barberprodukter siden 1875.

Livsalig fryd frisk fra paradisets blå himmel inspirerer den delikate aroma af Trumpers kokosnød simpelt hen ren og opkvikkende vitalitet.
Udvundet af frisk kokosmasse har denne nærende olie de fineste fugtighedsegenskaber og plejer en herres hud og hår med yderst berigende omsorg.
Sådanne førsteklasses nærende egenskaber forebygger tør hud ved barbering. Både følsom og normal hud vil føle luksus i det tætte, næringsrige skum.

Trumper's Coconut barbercreme er glycerinbaseret og giver et udsøgt skum som gør barberbladets glid ned over huden til en leg. Førsteklasses barbercreme, som skaber en fantastisk stødpude mellem hud og barberblad.


Fakta om barbercreme:

Barbercreme regnes af mange for at være det bedste at barbere sig med. Den flødeskumsagtige konsistens gør det utroligt nemt at piske det op med en barberkost i en god kvalitet. Og mængden man skal bruge gør det virkelig økonomisk samtidig opnås et fantastisk resultat.

Sådan gør du:

Tag et varmt bad eller varm huden op med varme klude. Du kan eventuelt bruge din barberkost til at påføre varmt vand i rigelig mængde.
Gennemvæd din barberkost og ryst det overskydende vand ud. Tag dernæst en mængde barbercreme svarende til en ært og pisk det op i et barberkrus eller en anden form for kop. Alternativt kan du piske det op i hånden.
Påfør det i cirkulere bevægelser navnlig hvis du har kraftigt skæg og brug god tid på det. 60 sekunder vil være passende. Sæt dit krus ned i vasken som er fyldt med varmt vand. Derved har du varmt skum til hele barberingen. Påfør barbercremen det antal gange du har behov for og afslut med koldt vand i rigelige mængder for at lukke porerne igen.

Tag din alumblok og gnid den i hele ansigtet.

Afsluttende påføres skin food eller aftershave balm.


170,- DKK Antal :

Edwin Jagger - Lime og granatæble barbercreme (SCLPT) I tube
PARABENEFRI. Barbercreme med lime og grantæb...

119,- DKK

Edwin Jagger - Aloe Vera i tube
Naturlig og diskret duftende Aloe Vera barbercr...

119,- DKK

Almond barbercreme i tube - Geo. F. Trumper
Glycerinbaseret luksus barbercreme i tube (75ml...

99,- DKK

Barberen i Silkeborg - Torvet 3 - 8600 Silkeborg

Kontakt|barberenisilkeborg.dk - tlf. 86 80 33 77